Amsterdamse makelaars volgen de cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’

De regels rondom erfpacht worden per gemeente vastgesteld. Daarom is het belangrijk om deze cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’ te volgen om zo de specifieke regels in Amsterdam te leren kennen. Voor een makelaar in Amsterdam is deze cursus een must-do om klanten rust en zekerheid te bieden in dit verwarrende onderdeel.

Inhoud van de cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’

De cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’ is speciaal ontwikkeld met, door en voor Amsterdamse makelaars op KRMT-niveau. Met deze cursus leer je wat erfpacht is, wat de specifieke regels in Amsterdam zijn rondom erfpacht, hoe het Eeuwigdurende Erfpachtstelsel is ontstaan, wat de recente ontwikkelingen zijn hierin en veel meer. Natuurlijk is er genoeg tijd om vragen te stellen over specifieke situaties die jij in de praktijk tegenkomt.

Hoe aanmelden voor de cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’?

Wil jij meer weten over hoe erfpacht in Amsterdam is geregeld en wat dit betekent voor mensen die een woning willen kopen of verkopen? Volg dan de cursus ‘Erfpacht in Amsterdam’ van de MVA Academie. Voor MVA-leden geldt er een speciaal tarief, dus ga snel naar mijn.mva.nl/opleidingen om je in te schrijven voor deze cursus!