Team MVA Academie

Nataly van Eykel is Algemeen Directeur. Met haar helikopter view zorgt zij ervoor dat de MVA Academie elke dag weer haar belofte om de beste opleider voor de juiste prijs te zijn, waar maakt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Innoveren, ontwikkelen en out of the box denken, kan zij als geen ander. Zij geeft leiding aan het enthousiaste team van medewerkers.

Arja Portengen is Commercieel Manager. Ze is de spin in het web van de MVA Academie. Doordat zij zelf ook Register Makelaar Taxateur is, weet ze alle ins en outs over de Permanente Educatie en wat bij jouw persoonlijke situatie past. Daarnaast helpt ze je graag om je te adviseren over al het andere opleidingsaanbod en helpt ze jou met al jouw vragen op educatiegebied.

Jaimy Vaessen is Management Assistente. Ze is verantwoordelijk voor alle processen die op de achtergrond van de MVA Academie draaien, zoals facturatie, administratie, ledenadministratie etc. Jaimy weet precies hoe het zit. Met haar kennis en ervaring zorgt ze ervoor dat alles administratief en financieel op rolletjes loopt.

Annemarie Eisma is Officemanager.
Zij ondersteunt Arja in alle werkzaamheden aangaande het educatie aanbod van de MVA Academie. Voor alle vragen over de MVA Academie kan je bij Annemarie terecht. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de organisatie van onze cursussen en informatiesessies vlekkeloos verlopen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan