Historie

De MVA Academie is opgericht in 2016. In de loop der jaren hebben we ruim 3000 cursisten mogen opleiden en elk jaar komen er nieuwe cursisten bij.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact, korte lijnen, snel reageren en advies op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team van ervaren medewerkers staat voor je klaar om jou te helpen.

Doel

Bij elke cursus streven we naar een positieve en leerzame interactie tussen jou, de mede cursisten en de docent, zodat je naar huis gaat met het gevoel dat je écht wijzer bent geworden.

Over MVA Academie

De MVA Academie is in 2016 opgericht vanuit de Makelaarsvereniging Amsterdam, de oudste en grootste regionale afdeling van de NVM.

Dankzij de jarenlange ervaring in de dagelijkse vastgoedpraktijk weet de MVA Academie als geen ander wat jij nodig hebt aan kennis. Het verkopen, aankopen en verhuren van woningen is de core business van een makelaar. Kennis van juridische zaken, omgevingsrecht en het beoordelen van de bouwkundige zorgen ervoor dat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Als taxateur weeg jij alle belangrijke factoren af om tot een waarde oordeel te komen. Als vastgoedprofessional moet je de ins en outs kennen van een breed scala aan onderwerpen.

Onze werkwijze

Praktijkgericht

Makelen is een vak en een vak moet je leren. Je leert dit het beste door de theorie te koppelen aan voorbeelden en situaties uit jouw dagelijkse vastgoedpraktijk. Dit resulteert in een efficiënte en uitdagende manier van leren.

Innovatief

Ons cursusaanbod beweegt mee met de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Zo blijf je up-to-date om jouw vak elke dag weer zo goed mogelijk uit te oefenen.

Deskundig

Je krijgt les van vakdocenten met ruime praktijkervaring in de vastgoedbranche. Zij weten daardoor als geen ander wat er speelt en welke kennis jouw deskundigheid vergroot.

boek met tekst op kaft van experts

Ervaringen van cursisten

Jullie assistentie/organisatie als MVA academie is TOP! Ben echt ontzettend blij met jullie omdat het anders totaal onoverzichtelijk is wat wij als makelaars allemaal moeten doen/halen qua punten. Complimenten, jullie ontzorgen echt!

MVA lid
MVA lid Register Makelaar en Taxateur

Hartelijk dank dat jullie het allemaal zo zorgvuldig uitzoeken en regelen. Heel fijn en ik ben er erg blij mee!

MVA lid
MVA lid Register Makelaar en Taxateur

Onze samenwerkingspartners