Dat de grondwaterstand door droogte te laag wordt voor houten paalfunderingen, is geen geheim meer. Uit recente analyses blijkt echter dat ook gebieden waar vooral funderingen op staal zijn gelegen, worden getroffen. Het funderingsprobleem wordt hierdoor omvangrijker.

Als makelaar of taxateur is het belangrijk om bewust van te zijn van deze ontwikkelingen, want dit heeft zeker invloed op de waarde en de verkoopbaarheid van een pand.

Over de cursus Funderingsschade in Amsterdam voor makelaars

In de ochtend ga je in op de theoretische achtergrond van de funderingsproblematiek. Het middagprogramma bestaat uit een excursie naar een locatie waar funderingsherstel plaats vindt, zodat je de problematiek met eigen ogen kunt bekijken. Een leerzame en praktische dag voor iedere vastgoedprofessional dus!

Tijdens deze praktische cursus krijg je onder meer antwoord op de volgende vragen:

·         Hoe herken je funderingsproblematiek?

·         Wat is de aard, omvang en locatie van de funderingsproblematiek?

·         Wat kan er preventief en curatief gedaan worden, bij (dreigende) funderingsproblemen?

·         Welke juridische aspecten komen kijken bij funderingsproblematiek?

·         Wat is het beleid vanuit de overheid?

Hoe aanmelden voor de cursus ‘Funderingsschade in Amsterdam’?

Wil jij meer weten over de funderingsschade in Amsterdam en wat dit betekent voor mensen die een woning willen kopen of verkopen? Volg dan de cursus ‘Funderingsschade in Amsterdam’ van de MVA Academie. Voor MVA-leden is er een speciaal tarief, dus ga snel naar mijn.mva.nl/opleidingen om je in te schrijven voor deze cursus!