De niveaumeting vakvaardigheden als ijkpunt

Elke makelaar wil de beste dienst leveren aan de klant. Dankzij de gecompliceerde wet- en regelgeving in Amsterdam, kan het een uitdaging zijn om continu op de hoogte te blijven van de veranderingen. De niveaumeting vakvaardigheden dwingt makelaars om zich breed te blijven ontwikkelen en zo een passend antwoord kan geven op elke vraag van de kopende of verkopende klant. Een gedegen voorbereiding op de Niveaumeting Vakvaardigheden is voor makelaars onontbeerlijk.

Onderwerpen tijdens de Voorbereiding Niveaumeting Vakvaardigheden

Tijdens de cursus ‘Voorbereiding Niveaumeting Vakvaardigheden Wonen’ komen alle onderwerpen aan bod die tijdens de niveaumeting de revue passeren. De cursusdag is opgedeeld in drie onderdelen:

  • Onderdeel 1: Praktijkopdracht verkoopprijsindicatie opstellen
  • Onderdeel 2: Gesprekssimulatie van een adviesgesprek
  • Onderdeel 3: Situational Judgement Test integer handelen

Door in een veilige, maar professionele setting te oefenen op deze onderdelen, komt de slagingskans voor dit verplichte onderdeel ineens een stuk hoger te liggen!

Aanmelden voor de ‘Voorbereiding Niveaumeting Vakvaardigheden Wonen’?

Wil jij zeker weten dat je alles hebt gedaan om te slagen voor je Niveaumeting Vakvaardigheden? Boek dan de cursus ‘Voorbereiding Niveaumeting Vakvaardigheden Wonen’ bij de MVA Academie. Als MVA-lid krijg je ook een speciaal tarief voor deze informatieve cursus! Ga naar mijn.mva.nl/opleidingen en boek de cursus direct.